MENU

‘S AVONDS 19.00h – 20.00h
‘S MIDDAGS 12.00h – 13.00h

01/11/2024 – 01/12/2024

“Er is geen spectaculairder aanblik op aarde dan een rijkelijk gevulde eettafel in november.”

FINGERFOOD

hapjes voor bij het aperitief

KWARTEL

schorseneer – paksoi – soja

BOSCHAMPIGNON

risotto – Cecina de Buey – truffel

STEENBOLK

witte kool – rookworst – vin jaune

FAZANT

witloof – Jonagold – Calvados – aardappelkroketten

KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00

(kaas ipv dessert + € 6,00)

APPEL

crumble – vanille – kaneel

HOVENIERSMENU 3 gangen   € 49,00

kwartel – fazant – appel

+ € 20,00 met 2 passende wijnen

+ € 15,00 met 2 passende sappen

PORTIERSMENU 4 gangen   € 61,50

kwartel – boschampignon – fazant – appel

+ € 25,00 met 3 passende wijnen

+ € 20,00 met 3 passende sappen

KASTEELMENU 5 gangen   € 74,00

kwartel – boschampignon – steenbolk – fazant – appel

+ € 30,00 met 4 passende wijnen

+ € 25,00 met 4 passende sappen


Op 1 november serveren wij het 4 gangen Portiersmenu!

Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.

Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.

Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.