01/11/2024 – 01/12/2024
“Er is geen spectaculairder aanblik op aarde dan een rijkelijk gevulde eettafel in november.”
FINGERFOOD
hapjes voor bij het aperitief
KWARTEL
schorseneer – paksoi – soja
BOSCHAMPIGNON
risotto – Cecina de Buey – truffel
STEENBOLK
witte kool – rookworst – vin jaune
FAZANT
witloof – Jonagold – Calvados – aardappelkroketten
KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00
(kaas ipv dessert + € 6,00)
APPEL
crumble – vanille – kaneel
HOVENIERSMENU 3 gangen € 49,00
kwartel – fazant – appel
+ € 20,00 met 2 passende wijnen
+ € 15,00 met 2 passende sappen
–
PORTIERSMENU 4 gangen € 61,50
kwartel – boschampignon – fazant – appel
+ € 25,00 met 3 passende wijnen
+ € 20,00 met 3 passende sappen
–
KASTEELMENU 5 gangen € 74,00
kwartel – boschampignon – steenbolk – fazant – appel
+ € 30,00 met 4 passende wijnen
+ € 25,00 met 4 passende sappen
Op 1 november serveren wij het 4 gangen Portiersmenu!
Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.
Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.
Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.